Hoorspecialist Tiel

Hoortest

Twijfelt u aan de conditie van uw gehoor?

Test uw gehoor gratis! Een hoortest kan uitwijzen of de twijfels terecht zijn. Het gehoor is onmisbaar, dus waarom geen gratis hoortest? Uw persoonlijke audicien kan tijdens de test al uw vragen over het gehoor en een mogelijk hoortoestel beantwoorden. Stel uw gehoor voorop en kom langs voor de hoortest.

In 4 afspraken naar een gehoorverbetering. 

Stap 1: Afspraak met de audicien
Uw gegevens worden ingevoerd en uw persoonlijke hoorsituatie wordt in kaart gebracht. U ontvangt een vragenlijst, de Amsterdamse vragenlijst. Deze lijst wordt met u na het invullen doorgenomen. Indien nodig nemen wij een volledige audiogram af. Dit totaalpakket vormt de input voor de categorie waarin de voor u geschikte hooroplossing valt. Nadat de keuze van de hoortoestellen met u is doorgenomen wordt deze samen met het eventuele oorstukjes besteld.

Stap 2: Aanpassing van het hoortoestel
Tijdens deze afspraak passen we uw hoortoestellen aan en krijgt u advies over het gebruik en onderhoud. Ook krijgt u informatie over andere handige hulpmiddelen die in combinatie met uw hoortoestel voor extra hoorcomfort zorgen. U krijgt de hoortoestellen mee naar huis zodat u het verschil in hoorbeleving in de praktijk kunt ervaren. Dit is geheel vrijblijvend en zonder kosten.

Stap 3: Controle tijdens ervaringsperiode
Tijdens deze afspraak bespreken we uw ervaringen tijdens de proef periode. Graag horen we van u wat de verbeteringen zijn op hoorgebied. Ter controle van het verstaan doen we een spraaktest en zullen we van Speechmapping gebruik maken. Indien nodig worden de gehoorinstellingen verfijnd. U krijgt een vragenlijst mee waarop u uw ervaringen kunt vermelden. Deze lijst neemt u ingevuld mee naar uw eindafspraak.

Stap 4: Afronden
De audicien rondt met u uw ervaringsperiode af. Tijdens deze afspraak bespreken we nogmaals de vragenlijst en zetten we de laatste puntjes op de i. Wellicht is er nog een laatste verfijning nodig van de instellingen. Tot slot dient u een aantal papieren voor het dossier te tekenen. Uw betaling kunt u bij voorkeur via de pinautomaat in onze winkel voldoen.

Omdat Stufkens Hoorspecialist graag de tijd voor u neemt, kunt u voor deze hoortest het beste een afspraak maken.

Kwaliteitskenmerken